Werkgevers

Op zoek naar gekwalificeerde technici?

Jij hebt snel vakkundig technisch personeel nodig. Professionals die weten wat ze doen. Welkom bij XZEND Personeelsdiensten, wij helpen je graag verder!

XZEND bemiddelt professionals in de techniek. Gekwalificeerde vakmensen op het gebied van:

  • bouwtechniek;
  • installatietechniek;
  • elektrotechniek;
  • duurzame energie en nieuwe toepassingen binnen dit vakgebied;
  • telecom en ICT.

XZEND is kleinschalig, maar daardoor je betrokken en persoonlijke uitzendbureau. XZEND weet precies wat er speelt in de wereld van de techniek. Door de relaties die XZEND hier zelf jarenlang heeft opgebouwd, maar ook door zelf als professional actief te zijn geweest in diverse techniek gerelateerde branches. Zo biedt XZEND jou altijd het beste resultaat. Door ervaring, kennis en betrokkenheid met de letterlijke werkvloer.

Voor iedere opdracht de juiste persoon

In de database van XZEND Personeelsdiensten hebben we onder meer elektromonteurs, lassers, werktuigbouwkundigen, tekenaars, projectleiders, monteurs, scheepsbouwkundigen, uitvoerders, cv-monteurs/ loodgieters, instrumentmakers en onderhoudsmonteurs. Wij kennen onze mensen en bemiddelen ze graag naar een mooie klus. Voor iedere opdracht kunnen wij zo de beste match maken.

Gekwalificeerd personeel, aansluitend bij je vraag!

Ben je op zoek naar medewerkers met de juiste kwalificaties? Met kennis en kwaliteiten die geheel aansluiten bij jouw vraag? Dan is XZEND de partner die je zoekt. Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent. Met passende matches, in samenspraak en met een persoonlijke benadering bemiddelen wij tussen jou en je nieuwe (tijdelijke) technische professionals.

Kwalificaties

Professionals die voor XZEND werken, hebben de juiste papieren voor de betreffende vakgebieden aantoonbaar op zak. Dat staat buiten kijf. De VCA en de betreffende NEN-certificaten zijn uiteraard ook op orde. Maar daarnaast doen de vakmensen van XZEND graag een stapje extra. Door de betrokkenheid, de kleinschaligheid en het gemeenschappelijke doel dat XZEND hen geeft, leveren ze de beste prestatie tegen de beste voorwaarden over en weer.

Meer weten?

Meer weten wat XZEND voor jou kan betekenen? Wij werven en selecteren, zenden uit en bemiddelen. Bel vandaag nog naar 058 – 203 70 75 voor het maken van een afspraak. XZEND Personeelsdiensten is er voor jou wanneer je technische professionals zoekt!