Over ons

Als XZEND Personeelsdiensten zijn wij een betrokken organisatie die zich bezighoudt met werven, selecteren, bemiddelen, uitzenden en detacheren van technische professionals. Wij slaan die spreekwoordelijke brug tussen vakkundige technici en professionele bedrijven die werkzaam zijn in de techniek. Wij doen dit op een transparante, open minded manier. Persoonlijk en vertrouwelijk, en daardoor doeltreffend en sneller matchend.

Een intermenselijke brug

Door diepgaand met klanten in gesprek te gaan, er echt de tijd voor te nemen en daarbij de figuurlijke onderste steen boven te krijgen, weten we met wie we te maken hebben. Intermenselijk contact met een open vizier, zo werkt dat bij XZEND. Zo gaan wij in gesprek met jou als werkgever, maar ook wanneer je werknemer bent. Altijd met het doel om tot een match te komen. De beste match, wel te verstaan. XZEND gaat door totdat beide partijen tevreden zijn. Daar gaat het om bij XZEND.

XZEND voor werkgevers

Ben je op zoek naar (tijdelijke) werknemers? En dat specifiek voor een bedrijf in de bouw, installatietechniek, elektrotechniek of duurzame techniek? Maar ook voor de energie en nieuwe toepassingen binnen dit vakgebied of voor bedrijven in de telecom en ICT? Dan is XZEND Personeelsdiensten de partij die je zoekt. XZEND Personeelsdiensten is er voor alle werkgevers die op zoek zijn naar (tijdelijk) vakbekwaam personeel, waarbij we graag uitgaan van een langdurige relatie gebaseerd op vertrouwen en persoonlijk contact.

XZEND voor werknemers

Technische professionals nodigen wij graag uit om te komen solliciteren op openstaande vacatures. Maar ook kun je je inschrijven om zo  deel uit te maken van het netwerk van XZEND. Als XZEND-er maak je deel uit van een kleinschalige uitzendorganisatie waar begrippen als intermenselijke communicatie, persoonlijkheid en vertrouwen een grote rol spelen. Wie ben je? Wat doe je en wat beweegt je? Wij willen het graag weten. Want zo kunnen we de beste match maken voor jou. Maar dat niet alleen. Het versterkt de band en de betrokkenheid over en weer. Daar houden wij van bij XZEND!

Werkgebied

XZEND is gevestigd in Leeuwarden. Onze dienstverlening is gericht op Noord-Nederland, inclusief Noord-Holland.  Ons relatienetwerk strekt zich uit over deze gehele aangeduide regio.

XZEND Personeelsdiensten? Dat is de persoonlijke personeelsdienst!

Backoffice Partner

Onze backoffice besteden wij uit aan een specialist: Flexhub. Deze backoffice dienstverlener heeft haar certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring. Daarnaast is Flexhub ABU (algemene bond uitzendondernemingen) volgend.

Doordat wij zijn aangesloten bij Flexhub kunnen wij al onze werkgevers en werknemers kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen zoals: de juiste cao inschaling, de juiste facturen en de juiste betalingen. Door onze samenwerking kun je ook bij ons terecht voor juridische, financiële, technische of algemene vragen van jou of je werknemers.