Allround combi-monteur E + W

Over de functie

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de installatietechniek en elektrotechniek lees dan snel deze vacature. Voor een bedrijf in de buurt van Joure, zijn wij op zoek naar een monteur die ervaring heeft in de elektrotechniek en installatietechniek. Iemand die graag aan de slag wil in het mooie werk bij klanten thuis of in de utiliteit. Een persoon die in woningen de volledige installatie kan plaatsen aanpassen en verbeteren. Het is klantgericht werk met veel diversiteit in de werkzaamheden. De ene dag ben je bezig met de elektrotechnische installatie en de andere dag met de werktuigkundige installatie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en omdat je geregeld alleen op pad bent moet je zelfstandig kunnen werken en over goede communicatieve vaardigheden beschikken. Heb jij interesse in deze werkzaamheden kijk dan snel verder over welke ervaring je moet beschikken om aan de slag te gaan in deze functie.

Wat we bieden

Voor deze fulltime functie worden een aantal arbeidsvoorwaarden geboden. Het salaris wordt vastgesteld op basis van je kennis en ervaring. Daarnaast is er een mogelijkheid tot pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag. XZEND Personeelsdiensten kenmerkt zich door een persoonlijk contact met een vast contactpersoon.

Functie-eisen

Voor deze fulltime vacature is minimaal 5 jaar ervaring in de installatietechniek en elektrotechniek vereist. Daarnaast is het belangrijk dat je ook een opleiding hebt gevolgd in de elektrotechniek of installatietechniek op mbo niveau. Omdat je vaak op verschillende locaties werkt is een rijbewijs noodzakelijk en eigen vervoer. Het werk is met name in centraal Friesland. Daarom zou het mooi zijn dat je in die omgeving woont.